we think out of the bowl.

3d animatie laten maken.

Een 3d animatie maakt abstracte en ingewikkelde processen inzichtelijk en aantrekkelijk. Laat Goldviz jouw product of project digitaal visualiseren.

scroll voor 3d.

sommige boodschappen laten zich moeilijk in een tekst vatten: een ingewikkeld of abstract proces bijvoorbeeld, of een product dat gewoon nog niet bestaat. de oplossing? een 3d animatie laten maken door goldviz. wij maken de boodschap duidelijk, aantrekkelijk en informatief voor iedere doelgroep.

Een 3d animatie, of ‘explanimation’ is een digitale video waarin je een project of proces laat zien. Daarbij heb je geen last van de beperkingen uit de echte wereld. Zo kijken we door muren, laten de werking van een product met een ‘exploded view’ zien en schakelen naadloos van het grootste overzicht naar het kleinste detail. Hierdoor maken we het moeilijk zichtbare inzichtelijk.

wij maken 3d animaties.

3d animaties maken we voor ieder beeldscherm en ieder medium.
Een lange, uitgebreide uitleg om je pitch aan potentiële klanten te versterken vullen we bijvoorbeeld aan met een korte 3 minuten video voor YouTube en LinkedIn en een aantrekkelijke 45 seconden clip voor Twitter en Instagram.

vr trainingsomgeving

ieder doel een animatie.

Beginnend bij de vraag ‘wat wil je met de 3d animatie bereiken?’, gaan we op zoek naar de beste manier om de boodschap over te brengen.

We combineren huisstijl, de bedrijfs- identiteit en de doelgroep om tot de meest effectieve animatie te komen. Krijgt het een speelse, cartoon-achtige uitstraling?

3d animaties

Of wordt het een hyperrealistische weer- gave?

Sommige high end 3d modellen hebben we zelf al gemaakt, terwijl we het product misschien wel vanuit niets digitaal visualiseren. Hierbij maken we gebruik van referentiemateriaal als foto’s, bim of autocad tekeningen. Overigens biedt zo’n
‘digital twin’ nog veel meer mogelijkheden. Denk aan AR producties of een interactieve VR training.

een abstract proces tot leven.

VPInstruments wilde bijvoorbeeld met een 3d animatie hun VPVision Software en meetapparatuur inzichtelijk maken.

high end 3d

Door heldere animaties die effectief schakelen tussen overzicht en details te combineren met dwarsdoorsneden wordt een abstract proces met een moeilijk te omvatten product in twee minuten glashelder. Maar we hadden net juist besloten dat dit soort onderwerpen moeilijk in tekst te vatten zijn. Bekijk daarom de video!

favicon goldviz

geïnspireerd? en heb je zelf een product, project of proces waarvan je een 3d animatie wilt laten maken?

Goldviz adviseert en ondersteunt graag.

jouw email. krijgt de nieuwsbrief.