we think out of the bowl.

een extra dimensie met augmented reality.

Augmented Reality AR is een extra laag van digitale inhoud in de echte wereld via een scherm. Goldviz levert net dat stukje magie in de wereld van jouw klant.

scroll voor ar.

snapchat filters, pokémon go en het bedrijfsmatig toepassen. augmented reality is misschien wel de belangrijkste ontwikkeling van dit moment. Je telefoon, tablet of ar bril, voegt een digitale laag toe aan de echte wereld. zie de details van iedere auto in de showroom, open de handleiding van de machines op de fabrieksvloer of krijg direct de actuele info over de producten in je schappen.

De data en de instructies in je zicht zijn van AR de grote voordelen. Eenvoudig gezegd is Augmented Reality een extra laag van digitale inhoud over de echte wereld. Het is een van de meest opwindende technologische ontwikkelingen van deze tijd.

ontdek augmented reality.

augmented reality.

De term “augmented” staat voor “toegevoegd”. Met behulp van de camera en bewegingssensoren van je telefoon of tablet, werkt AR door punten in de omgeving te herkennen en volgen. Zo projecteer je een virtueel beeld op de werkelijkheid.

Hierdoor kan een monteur die zijn telefoon of tablet op de motor van een voertuig richt, direct zien welke onderdelen aan vervanging toe zijn, wat daarvoor nodig is en welke vervolgstappen moeten worden doorlopen.

aanhalingsteken

wij zorgen voor dat beetje magie.

Goldviz.

Maar de toepassingen kunnen ook wat luchtiger… maak bijvoorbeeld een branded snapchat filter, waarbij medewerkers bij het maken van een selfie konijnenoren van jouw merk achter zich krijgen. Of laat een komische video

van de CEO zien als klanten hun product met een AR app scannen. Zo brengt augmented reality je massaal in contact met jouw publiek. Wij zorgen voor dat beetje magie.

marker based ar.

augmented reality

Als we marker based AR inzetten maken we gebruik van een fysiek object als marker. Met een AR app op je smartphone projecteer je hier een 3D object of animatie overheen. Zo geef je eenvoudig een extra dimensie aan je communicatie.

markerless ar.

Markerless AR is niet gebonden aan een fysiek herkenningspunt. Hiermee plaats je eenvoudig digitale 3D objecten in elke omgeving. Door de komst van ARKit van Apple en AR Core van Google zijn tal van mobiele apparaten nu al geschikt voor deze technologie. We zetten deze techniek in voor product visualisatie of configuratie, interactieve trainingen of voor games.

virtual reality
favicon goldviz

wees koploper en help het wiel uitvinden, wij adviseren en ondersteunen graag.

Deze innovatieve technieken zijn nog jong, maar bieden unieke mogelijkheden voor iedere organisatie. Begin nu met kleine demo’s of een proof of concept en ontdek de kracht en toegevoegde waarde van Augmented Reality binnen je eigen organisatie. Als partner adviseert en begeleid Goldviz u graag in dit proces.

aanhalingsteken

met augmented reality heb je jouw product altijd op zak.

Goldviz

laten we samenwerken.

jouw email. krijgt de nieuwsbrief.