we think out of the bowl.

stc vr training.

Een VR operator maintenance en safety training.

vr training.

klant: stc group

datum: december 2015

plaats: rotterdam

opdracht:

Voor STC Brielle kregen wij de opdracht om studenten het werkveld van de olie en gasindustrie te laten ervaren en te laten werken in de omgeving waar ze voor worden opgeleid binnen de STC Group. De studenten zijn nog niet gediplomeerd en vaak jonger dan 18 jaar. Waardoor ze nog geen kijkje mogen nemen in het werkveld.

Als oplossing heeft Goldviz voor STC Brielle een virtual reality training ontwikkeld waar de studenten spelenderwijs kunnen leren hoe een centrifugaalpomp systeem werkt. Met een vr bril of als serious game krijgen de studenten verschillende scenario’s voorgeschoteld. Fouten maken mag. Hiermee leren ze wat er fout gaat als ze het niet goed doen en hoe ze het moeten oplossen. Ook wordt er gewerkt op hoge hoogte, om te kijken of ze geen hoogtevrees hebben. En dat allemaal met veiligheid en het op de juiste manier gebruiken van de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) hoog in het vaandel.

Met deze virtual reality training voor STC Brielle worden de studenten beter voorbereid op het werken in het werkveld van de olie en gasindustrie. Ze krijgen beter inzicht of het werk wel bij ze past. Het trainen in virtual reality is goedkoper, leuker, veiliger, sneller en effectiever dan traditionele trainingen.

ervaar virtual reality.

studenten beter voorbereid op het werkveld.

een besparing op dure trainingsproducten en transportkosten

goedkoper, leuker, veiliger en effectiever trainen.

innovatief beeld voor stc en sterkere contacten met leveranciers en afnemers van studenten.

interactieve presentatie
klantenliefde

jouw email. krijgt de nieuwsbrief.