we think out of the bowl.

vr inzetten tijdens events.

Zet virtual reality en augmented reality in op evenementen. Een echte VR experience laat op stakeholders een onuitwisbare indruk achter. En laten we eerlijk zijn: jouw merk is innovatiever dan al je concurrenten.

scroll voor vr op events.

laat klanten in jouw beursstand door een digital twin van een product heenlopen, of geef ze een adembenemend inkijkje in een groot infrastructureel project.

En wat nou als je tijdens een Keynote het hele publiek een VR bril opzet en ze de virtuele wereld van jouw merk intrekt? De producten van Goldviz maken dit allemaal mogelijk.

virtual reality events.

vr op locatie.

Stel: je wilt klanten een ingewikkeld logistiek proces laten zien dat weken duurt om op te zetten. Met een VR bril en game laptop breng je de interactieve VR experience naar je klanten. Je zet het binnen no-time op in een stand voor beurzen en congressen, showroom of pop-up store. Bezoekers geven jou 100 procent aandacht voor je product en krijgen daar een unieke ervaring voor terug die nog lang blijft hangen.

full service ondersteuning

Wil je klanten in een virtual reality experience door jouw virtuele wereld laten lopen?

Of zet je liever meerdere mensen een VR bril op zodat ze een 360 video van jouw merk te zien krijgen? Wij leveren de visualisaties en het materiaal om dit gedaan te krijgen. Je hebt de ideale sales, marketing en trainingstool om jouw product visueel begrijpbaar te presenteren en te verkopen.

teambuilding.

Ook het ouderwetse teamuitje kunnen we met de VR experiences van Goldviz flink moderniseren. Laat je team bijvoorbeeld een escape room doen waarbij ze uit het eigen kantoor moeten ontsnappen. Of duik samen een heus VR avontuur in.

Met de ervaring die Goldviz op het

gebied van trainingen heeft, kunnen we hier direct een aantal trainingsdoelstellingen in verwerken. Zo leidt je medewerkers op terwijl ze zelf plezier maken en dus meer aandacht aan de training geven.

wow effect.

VR marketing inzetten als tool helpt je naadloos aan te sluiten bij je doel, je doelgroep en je merk. Wil jij dat WOW effect creëren? Samen werken we je idee uit om een mindblowing toepassing te maken en trek je de volle aandacht van jouw klant.

favicon goldviz
aanhalingsteken

het resultaat is een onvergetelijke en meeslepende ervaring.

Goldviz

jouw email. krijgt de nieuwsbrief.