we think out of the bowl.

rademaker vr training.

Leer virtueel de ins en outs om operator te worden.

operator vr training.

klant: rademaker

datum: juni 2020

plaats: culemborg

opdracht:

Maak een digitale kopie van een 15o meter lange deegverwerking productielijn die Rademaker produceert en maak virtueel trainen mogelijk voor de Rademaker Academy.

Als oplossing een gebruiksvriendelijke virtual reality operator training waar de trainee in 8 lessen de ins en out van een productielijn leert kennen. Waar je fouten mag maken en je leert door te doen. Begin virtueel met het ontdekken van de lijn, door te kijken of de lopende banden leeg zijn. Vind de meelstrooiers en zorg dat deze allemaal gevuld zijn. Leer om te gaan met het touch paneel en leer de foutmeldingen te lezen en op te lossen. Ga om met de juiste denkwijze, Meet het dikte en breedte van het deeg en doe aanpassingen waar nodig. Leer fouten op tijd te herkennen en op te lossen om de productie lijn optimaal draaiende te houden.

Tijdens de fysieke bouw van het nieuwe trainingscenter in Culemborg hebben wij dezelfde trainingsruimte met productielijn virtueel gebouwd. De virtual reality training zal als een onderdeel van de fysieke training gebruikt gaan worden binnen de Rademaker Academy waarmee theorie en praktijk samenkomen in een effectievere leeromgeving.

Het resultaat, Door theorie en praktijk te combineren maakt rademaker hun training effectiever, veiliger, sneller, leuker en goedkoper. De Rademaker VR Training is veiliger voor mens en machine, fouten maken mag en er zijn virtueel geen menselijk of materiele schade. Mensen in de virtuele wereld zijn minder afgeleid en hebben een snellere tijd tot competentie. Virtueel wordt elke stap en handeling opgeslagen, hiermee meet je of iedere trainee alles heeft gezien en gedaan en is klaar voor discussie. Door gamificatie elementen toe te passen is de training leuk en uitdagend. Doordat de training op een laptop met en zonder virtual reality headset draait is de training mobiel en wereldwijd schaalbaar. En is het mogelijk om hun complete productielijn van 150 meter als digital twin virtueel op elke event te laten zien. Dit scheelt transport en reiskosten. Daarnaast hoeft Rademaker niet kilos aan training deeg weg te gooien na iedere training. Dit is een flinke besparing en ook nog eens goed voor het milieu. Plus als bij komst geeft de virtuele operator training van Rademaker een innovatief merk beeld.

ervaar virtual reality.

gebruiksvriendelijke bediening met slechts één knop.

realistische interacties en uitgebreide weergave van machines, systemen en deeg transformaties.

maak fouten zonder extra kosten of blessures en leer ze te repareren.

begeleid door een virtuele gekarakteriseerde tablet.

alle acties worden geregistreerd en kunnen na de training uitgebreid worden bekeken.

vr omgeving
klantenliefde

wil je meer weten over dit project?

jouw email. krijgt de nieuwsbrief.