we think out of the bowl.

vr training; medewerkers virtueel opleiden

Tijdens een VR training is de student compleet afgesloten van de buitenwereld en ondergedompeld in de Serious Game: de ideale leeromgeving.

scroll voor vr training.

vr training is dé methode om personeel en studenten veilig, goedkoop en efficiënt op te leiden.

VR training biedt de ideale leeromgeving en maakt van een saaie training een onvergetelijke ervaring. Fouten maken is in VR geen probleem. Het heeft geen ernstige gevolgen en een scenario overdoen kost niets extra’s. 

vr training biedt de ideale leeromgeving.

Leid je medewerkers virtueel op. Tijdens een VR training is de student compleet afgesloten van de buitenwereld en ondergedompeld in de Serious Game:  de ideale leeromgeving. 

time for a new learner environment. improve your skill in our virtual classroom. vr training solutions

waar zet je vr training voor in?

Het beginpunt bij de ontwikkeling van een VR training is het doel: wat moet de speler na afloop weten, kunnen of doen? Een goede training laat de gebruiker volledig opgaan in het scenario. Dit leidt tot grotere concentratie en een intrinsieke motivatie bij de trainee waardoor de content beter overkomt.

aanhalingsteken

een goede training creëert situaties waarbij de gebruiker volledig opgaat in het scenario.

Goldviz.

voordelen van een vr training.

vr training ridder

hoe werkt een vr training?

Een fysieke trainingslocatie kost ruimte, tijd om op te bouwen en vraagt capaciteit van het productieproces. Daarom is een VR training simulator juist voor de maakindustrie een ideale oplossing. Goldviz maakte bijvoorbeeld voor opleider STC Brielle een Serious Game waarin studenten de werking van een centrifugaalpomp systeem ontdekken. Al zijn ze te jong om daadwerkelijk in de praktijk ervaring op te doen, met deze training komen de studenten beter voorbereid voor het echte werk van de opleiding af.

vr training

Een ander voorbeeld is dat we voor Rademaker een digitale kopie van een 65 meter lange deegverwerking productielijn hebben gemaakt. Met deze kopie maakt Rademaker hun training effectiever, veiliger, sneller, leuker en goedkoper.

vr training in healthcare.

Ook maakten we voor het UMC Utrecht een interactieve anatomie trainer. In deze medical VR training kunnen studenten laag voor laag het menselijk lichaam ontleden. De mogelijkheid in 3D de anatomie van een mens te ontdekken, maakt het voor studenten leuker, effectiever en begrijpbaar. Bekijk de video hoe dit eruit ziet in het portfolio. Benieuwd naar nog meer voorbeelden van Virtuele Realiteits trainingen? In deze blogpost ‘Trainen in VR blijkt telkens effectiever’ dook Goldviz de literatuur in.

vr training

low cost, high performance.

VR Training is de beste praktijk van leren door te doen, zonder veiligheids- en operationele risico’s. Met een virtual reality training maak jij elke training interactiever en daardoor leuker. In onze VR training simulatoren leidt je medewerkers in nieuwe dimensies op. Neem contact op om te zien wat we kunnen betekenen voor jouw team/bedrijf.

favicon goldviz

wij geloven oprecht in de kracht van veilig, goedkoop en efficiënt op te leiden.

Goldviz hanteert de nieuwste didactische technieken en streeft ernaar iedere VR training een best learning practice te maken. Met VR Training maak je elke training interactiever en daardoor leuker. In onze VR-training simulatoren leidt je medewerkers in nieuwe dimensies op. Neem contact op om te zien wat we kunnen betekenen voor jouw team/bedrijf. 

aanhalingsteken

teleport people wherever they want. vr for training

Goldviz

laten we samenwerken.

jouw email. krijgt de nieuwsbrief.