we think out of the bowl.

jouw medewerkers opleiden met een vr training.

Tijdens een VR training is de student compleet afgesloten van de buitenwereld en ondergedompeld in de Serious Game: de ideale leeromgeving.

scroll voor vr training.

vr training is dé methode om personeel en studenten veilig, goedkoop en efficiënt op te leiden.

Het biedt de ideale leeromgeving, en maakt van een saaie training een onvergetelijke ervaring. Fouten maken is in VR geen probleem. Het heeft geen ernstige gevolgen en een scenario overdoen kost niets extra’s.

doen. vr training

leren door te doen.

Het beginpunt bij de ontwikkeling van een VR training is het doel: wat moet de speler na afloop weten, kunnen of doen? Een goede training laat de gebruiker volledig opgaan in het scenario. Dit leidt tot grotere concentratie en een intrinsieke motivatie bij de trainee waardoor de boodschap beter overkomt.

aanhalingsteken

een goede training laat de gebruiker volledig opgaan in het scenario.

Goldviz.

vr training ridder

virtual reality in de maakindustrie.

Een fysieke trainingslocatie kost ruimte, tijd om op te bouwen en vraagt capaciteit van het productieproces. Daarom is een VR training juist voor de maakindustrie een ideale oplossing. Goldviz maakte bijvoorbeeld voor opleider STC Brielle een Serious Game waarin studenten de werking van een centrifugaalpomp systeem ontdekken. Al zijn ze te jong daadwerkelijk in de praktijk ervaring op te doen, met deze training komen de studenten beter voorbereid voor het echte werk van de opleiding af.

vr training

Ook maakten we voor het UMC Utrecht een interactieve anatomie trainer, waarin studenten laag voor laag het menselijk lichaam ontleden. De mogelijkheid in 3D de anatomie van een mens te ontdekken, maakt het voor studenten leuker, effectiever en begrijpbaar. Benieuwd naar nog meer voorbeelden van VR trainingen? In deze blogpost ‘Trainen in VR blijkt telkens effectiever’ dook Goldviz de literatuur in.

vr training

VR Training is de beste praktijk van leren door te doen, zonder veiligheids- en operationele risico’s. Met een virtual reality training maak je elke training interactiever en daardoor leuker. In VR leidt je medewerkers in nieuwe dimensies op.

favicon goldviz

wij geloven oprecht in de kracht van veilig, goedkoop en efficiënt op te leiden.

Goldviz hanteert de nieuwste didactische technieken en streeft ernaar iedere VR training een best practice te maken.

aanhalingsteken

het resultaat is een onvergetelijke en meeslepende ervaring.

Goldviz

laten we samenwerken.

jouw email. krijgt de nieuwsbrief.