we think out of the bowl.

vpvision animatie.

vpvision uitleg animatie video (explanimation).

vp vision animatie.

klant: vpinstruments

datum: december 2015

plaats: delft

opdracht:

VPInstruments wilde graag een duidelijke ‘uitleg animatie video’ (explanimation) hebben voor hun VPVision Software en bijbehorende unieke meetapparatuur. Voorheen werkten zij vooral met plaatjes en dit wilden zij graag omzetten naar video. Deze video zou dan op de website en social media gebruikt kunnen worden om de producten op een duidelijke manier onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep. Ook zou de video ingezet kunnen worden in hun stands op verschillende beurzen en evenementen.

Voor VPInstruments waren er al verschillende hoge kwaliteit 3d-modellen gemaakt die Goldviz kon gebruiken voor de explanimation. Deze modellen zijn door ons aangepast zodat deze soepeler weergegeven konden worden in onze realtime software. Daarnaast zijn wij ook bezig geweest met het aanpassen van het script, het regelen van de voice-over en het maken van een storyboard. Dit om er voor te zorgen dat er de juiste hoeveelheid informatie gegeven wordt, verspreid over de lengte van de video.

Tijdens de doorlooptijd van het project zijn er verschillende proefversies naar onze contactpersoon bij VPInstruments gestuurd om er voor te zorgen dat alle elementen perfect zouden kloppen en dat het totaalplaatje binnen de visie van onze klant zou passen. De feedback die uit deze proefversie kwam is verwerkt en dit leidde tot het perfecte eindresultaat.

Zichtbaar op social display netwerken zoals Youtube, Vimeo en Facebook.
Onderdelen die te klein zijn om te zien, worden visueel zichtbaar gemaakt.
Effectievere begrijpbare communicatie.
Ingewikkeld product begrijpelijk gemaakt met krachtige visuals.

visuele verhalen. animatie

zichtbaar op social display netwerken zoals youtube, vimeo en facebook.

onderdelen die te klein zijn om te zien, worden visueel zichtbaar gemaakt.

effectieve begrijpbare communicatie.

ingewikkeld product begrijpelijk gemaakt met krachtige animatie.

klantenliefde

wil je meer weten over dit project?

jouw email. krijgt de nieuwsbrief.