we think out of the bowl.

interactieve visualisatie is onze specialiteit.

over ons.

met alles wat we doen, dagen wij onszelf uit om te verbeteren en geloven wij in het anders denken. "thinking out of the bowl".

Goldviz is een afkorting van Golden Visualization. Het staat symbool voor ons doel: jouw marketing en trainingsdoelstellingen dichterbij brengen met high end visualisaties, virtual reality en augmented reality. Goldviz is jouw visualisatie partner.

kennismaken.

een
indruk
van de
mogelijk-
heden.

concept.

begelei-
ding naar
een uniek
concept.

productie.

wij doen
wat we leuk
vinden.

oplevering.

testen,
feedback en
lanceren.

nazorg.

wij zorgen
dat het naar
wens blijft
werken.

hoe gaan we te werk.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek inventariseren we welk probleem je graag opgelost ziet en de kansen die jouw merk biedt. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de beste methoden voor jouw doelstellingen. Als de keuze is gemaakt bedenken wij een creatieve toepassing die aansluit bij de uitstraling en wensen van je bedrijf.

Vervolgens gaan we met de ontwikkeling van de content aan de slag. Testen we en installeren we de software/applicatie. En houden we na oplevering contact of alles naar wens is. Tijdens het hele traject adviseren wij over de techniek en hoe daar het beste gebruik van te maken om het beste resultaat te halen. Kortom Goldviz is jouw kennis en visualisatie partner op het gebied van interactieve presentatietechnieken!

aanhalingsteken

thinking out of the bowl.

Goldviz

wie zijn wij.

Carlo de Heer is de man achter Goldviz. In 2013 studeerde hij af aan de hogeschool voor toegepaste wetenschappen (NHTV, Breda, Nederland) in international game architecture and design (IGAD). Met Goldviz heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt.

De technologie verandert constant. Goldviz volgt dit op de voet en is permanent aan het leren. Maar mochten we de expertise (nog) niet beheersen, hebben wij een netwerk aan freelancers met ieder een eigen expertise. De klus wordt geklaard!

Goldviz bestaat uit jonge mensen met een frisse blik. Wij zijn trots om aan deze revolutie van nieuwe opkomende virtuele technologieën te mogen bouwen. Tijdens onze projecten zijn duidelijkheid, innovatie en open en eerlijk communiceren onze kernwaarden.

laten we samenwerken.

jouw email. krijgt de nieuwsbrief.