we think out of the bowl.

ar producties.

AR Producties, een laag digitale inhoud die je smartphone of tablet op de realiteit projecteert. Klanten zien ieder detail van jouw product in iedere omgeving.

scroll voor ar.

augmented reality producties vormen een extra laag digitale inhoud die via een scherm over de echte wereld wordt geprojecteerd. goldviz maakt de digitale kopieën van je product, project of proces die je zo met een smartphone of tablet in de echte wereld plaatst. potentiële klanten zien met ar producties het grootste product tot in het kleinste detail in iedere omgeving.

Maar wat kun je er nu echt mee? Neem een sales vertegenwoordiger die een machine Europa door sleept om het aan potentiële klanten te laten zien. AR Producties wegen echter niets en passen in een broekzak. Zonder moeite projecteert de vertegenwoordiger verschillende versies van het product bij de klant op kantoor of op de fabrieksvloer.

volledig adaptief.

AR Producties zijn bovendien makkelijk aan te passen en kunnen volledig interactief zijn. Laat een machine bijvoorbeeld in de huisstijlkleuren van de klant zien, of plaats het logo er alvast op. Om vervolgens ook de functionaliteit te laten beleven, maken we knoppen werkend en laten de machine virtueel draaien.

virtual reality

Zo zorgt Augmented Reality voor een onvergetelijke ervaring.

De mogelijkheden zijn schier oneindig.

aanhalingsteken

met augmented reality heb je jouw product altijd op zak.

Goldviz.

Denk aan een monteur die het motorblok van een auto bekijkt en direct ziet waar het probleem zit en wat eraan te doen, een neurochirurg die tijdens een operatie het weefsel van een tumor ziet oplichten, of een Snapchat filter waarmee klanten en personeel een belevenis rondom jouw merk op Social Media kunnen delen.

probeer het zelf.

Heb je een smartphone of tablet bij de hand? Door de komst van Apple’s AR Kit en AR Core van Google zijn tal van mobiele apparaten nu al geschikt voor deze technologie. Zoek in Google eens naar ‘dinosaur’ of ‘cat’. Tik vervolgens op ‘View in 3D’ en je projecteert het dier in je kantoor of woonkamer. Gaaf toch?!

AR
favicon goldviz

benieuwd hoe we van jouw producten, projecten of processen ar producties kunnen maken?

Goldviz adviseert en ondersteunt graag.

jouw email. krijgt de nieuwsbrief.