we think out of the bowl.

360

lees verder.

virtual reality en augmented reality veranderen de manier waarop we zakelijk communiceren en samenwerken. virtuele trainingen, presentaties en rondleidingen vergroten de efficiëntie binnen je bedrijf, geven klanten een onvergetelijke ervaring met jouw merk en bieden unieke en innovatieve oplossingen voor sales en marketing.

Goldviz is dé strategisch partner bij het ontwikkelen van virtuele content voor jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je visuele boodschap naadloos aansluit op toepassingen voor sales, marketing en trainingen. Dit doen wij met high end 3d, VR en AR. Deze virtuele technologie maakt het mogelijk informatie op een leuke en effectieve manier over te brengen. Doordat je volledig opgaat in een virtuele wereld, nemen jouw klanten en personeel met Virtual Reality en Augmented Reality meer informatie op dan tijdens een standaard productdemonstratie of training. Het is:

laat klanten in jouw beursstand door een digital twin van een product heenlopen, of geef ze een adembenemend inkijkje in een groot infrastructureel project.

En wat nou als je tijdens een Keynote het hele publiek een VR bril opzet en ze de virtuele wereld van jouw merk intrekt? De producten van Goldviz maken dit allemaal mogelijk.

ervaar virtual reality.

wij geloven oprecht in de kracht van vr trainingen en ontwikkelen ons constant.

Goldviz hanteert de nieuwste didactische technieken en streeft
ernaar iedere VR training een best practice te maken.

leren door te doen.

Het beginpunt bij de ontwikkeling van een VR training is het doel: wat moet de speler na afloop weten, kunnen of doen? Een goede training laat de gebruiker volledig opgaan in het scenario. Dit leidt tot grotere concentratie en een intrinsieke motivatie bij de trainee waardoor de boodschap beter overkomt.

aanhalingsteken

een goede training laat de gebruiker volledig opgaan in het scenario.

Goldviz.

vr training ridder

virtual reality in de maakindustrie.

Een fysieke trainingslocatie kost ruimte, tijd om op te bouwen en vraagt capaciteit van het productieproces. Daarom is een VR training juist voor de maakindustrie een ideale oplossing. Goldviz maakte bijvoorbeeld voor opleider STC Brielle een Serious Game waarin studenten de werking van een centrifugaalpomp systeem ontdekken. Al zijn ze te jong daadwerkelijk in de praktijk ervaring op te doen, met deze training komen de studenten beter voorbereid voor het echte werk van de opleiding af.

vr training

Ook maakten we voor het UMC Utrecht een interactieve anatomie trainer, waarin studenten laag voor laag het menselijk lichaam ontleden. De mogelijkheid in 3D de anatomie van een mens te ontdekken, maakt het voor studenten leuker, effectiever en begrijpbaar. Benieuwd naar nog meer voorbeelden van VR trainingen? In deze blogpost ‘Trainen in VR blijkt telkens effectiever’ dook Goldviz de literatuur in.

vr training

VR Training is de beste praktijk van leren door te doen, zonder veiligheids- en operationele risico’s. Met een virtual reality training maak je elke training interactiever en daardoor leuker. In VR leidt je medewerkers in nieuwe dimensies op.

favicon goldviz
aanhalingsteken

het resultaat is een onvergetelijke en meeslepende ervaring.

Goldviz

interessant? hou het niet voor jezelf en deel het verhaal.

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

jouw email. krijgt de nieuwsbrief.