we think out of the bowl.

wij staan op de virtual (r)evolution 2018

lees verder.

de virtual (r)evolution 2018.

Het jaar 2018 is al weer bijna op zijn helft en wij zijn enorm druk bezig met hele gave projecten. Dit willen we heel graag met u delen. Daarom zijn we ook dit jaar weer te vinden op de Virtual (R)evolution! Hier presenteren we dan ook met trots onze nieuwe projecten/toepassingen met virtual reality voor de (Maak) industrie.

Ook wij zien dat virtual en augmented reality steeds meer terrein winnen en in de ogen van Goldviz hebben deze dan ook zeker de toekomst.  Waar voorheen VR en AR met name werden toegepast binnen de gaming-industrie, is nu de (maak)industrie aan de beurt. De mogelijkheden van VR en AR worden voor de industrie steeds omvangrijker, denk aan toepassing bij trainingen, in het ontwerpproces, bij verkooptrajecten, in het onderhoud en bij productielijnen. Niet voor niets staat de engineeringssector in de top drie groeimarkten voor VR en AR.

virtual (r)evolution is het jaarlijkse event waar industriële toepassingen van vr en ar centraal staan.

Tijdens Virtual (R)evolution ontdekt u in één dag de mogelijkheden van de laatste virtual en augmented reality technologieën voor uw bedrijf. Content makers, software & hardware bedrijven en andere deskundigen op dit gebied, profileren hun bedrijf voor ongeveer 800 specifieke bezoekers uit de industrie. Ervaar VR en AR en luister naar ervaringsverhalen tijdens het uitgebreide lezingenprogramma.

Kom dinsdag 12 juni 2018 tussen 09:30 – 17:00 uur naar de Virtual (R)evolution 2018 in het Koning Willem II Stadion – Tilburg. En kom alles te weten over Virtual en Augmented Reality toepassingen binnen de industrie.

Wij zijn te vinden bij de ingang op stand nummer 18 en vertellen graag hoe wij de nieuwste visualisatie technieken toepassen en hoe dat uw bedrijf kan helpen.

interessant? hou het niet voor jezelf en deel het verhaal.

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

jouw email. krijgt de nieuwsbrief.