we think out of the bowl.

VR Bril Sticker Templates

lees verder.

of je nu vr beelden of een 360 video hebt laten maken of je zet virtual reality in, in het onderwijs. het maakt niet uit wat de toepassing is je wilt graag dat het aandacht krijgt.

Mensen met een vr bril op trekken altijd aandacht. Het ziet er ook altijd een beetje vreemd uit als iemand in het wilde weg staat te zwaaien. Hoe mooi zou het zijn als je hier met het grootste aandachtspunt de vr bril jouw logo in beeld brengt. Wij hebben voor al onze VR brillen een opmaat gemaakte sticker template gemaakt om ervoor te zorgen dat als je een vr bril of content van ons ziet dat je ook weet dat die van ons is.

aanhalingsteken

deze vr bril sticker templates delen wij graag met jou!

Goldviz

oculus quest vr bril met de goldviz sticker gemaakt met de vr bril sticker template

wil jij zelf een sticker met jouw logo of eigen ontwerp op je vr bril maken? lees deze tips:

Gebruik dan één van onze sticker templates voor een exacte pasvorm. Laat je je sticker printen? Doe het dan op het materiaal vinyl. De vr brillen hebben allemaal een lichte bolling. om ze er perfect op te krijgen zal de sticker een beetje moeten kunnen vervormen om plat op de bril te plakken. Gebruik daarom vinyl. En voorkom ongewenste vouwen. Een andere tip; zorg dat het ontwerp van je sticker minimaal 3 millimeter groter is dan de rode snijlijn “cutline” in de template.

Wil je zeker weten dat de stickers goed op de bril komen of wil je een ontwerp laten maken neem dan contact op met Goldviz.

oculus go vr bril met de goldviz sticker gemaakt met de vr bril sticker template
Samsung Gear VR vr bril met de Goldviz sticker gemaakt met de vr bril sticker template
oculus rift vr bril met de goldviz sticker gemaakt met de vr bril sticker template

heb jij met één van onze templates iets moois gemaakt? deel het!

Wij vinden het erg leuk om zien wat voor stickers er gemaakt worden met onze vr bril sticker templates. Laat het ons weten via email of tag ons in één van je social media berichten.

Call to action vraag ook de prijzen van onze bedrukte cardboards aan.

interessant? hou het niet voor jezelf en deel het verhaal.

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

jouw email. krijgt de nieuwsbrief.