we think out of the bowl.

wij staan op de virtual (r)evolution 2019

lees verder.

dit is virtual (r)evolution.

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de Virtual (R)evolution beurs in Veldhoven.
Dit jaar is de beurs op dinsdag 18 juni.

Virtual, augmented en mixed reality winnen steeds meer terrein en hebben de toekomst. Waar voorheen VR, AR en MR met name werden toegepast binnen de gaming-industrie, is nu de (maak)industrie aan de beurt. De mogelijkheden van VR, AR en MR  worden voor de industrie steeds omvangrijker, denk aan toepassing bij trainingen, in het ontwerpproces, bij verkooptrajecten, in het onderhoud en bij productielijnen. Niet voor niets staat de engineeringssector in de top drie groeimarkten voor VR, AR en MR .

virtual (r)evolution is het jaarlijkse event waar industriële toepassingen van vr, ar en mr centraal staan.

Tijdens Virtual (R)evolution ontdekt u in één dag de mogelijkheden van de laatste virtual, mixed en augmented reality technologieën voor uw bedrijf. Content makers, software & hardware bedrijven en andere deskundigen op dit gebied, profileren hun bedrijf voor ongeveer 800 specifieke bezoekers uit de industrie. Ervaar VR, AR en MR  en luister naar ervaringsverhalen tijdens het uitgebreide lezingenprogramma.

virtual en augmented reality binnen handbereik voor de industrie.

“Leuk voor spellen en entertainment, maar wat kan de (maak)industrie ermee?”; een kreet die vaak voorbij komt. Maar wist u dat met VR of AR iedere omgeving en situatie na te bootsen is? De levensechte ervaring maakt dat trainingssimulaties niet meer (om)gebouwd hoeven te worden of dat u veel tijd en kosten kwijt bent aan het ontwikkelen van demo-modellen in een verkooptraject. Andere veelbelovende toepassingen zijn bijvoorbeeld onderhoud op afstand en of eerst virtueel assembleren alvorens een onderdeel gemonteerd wordt op de machinelijn. Hoe u deze toepassingen in uw bedrijf implementeert ontdekt u tijdens Virtual (R)evolution.

speciale aandacht voor digital twins.

Dynamische software modellen die gebouwd worden met behulp van kunstmatige intelligentie, worden al regelmatig ingezet door industriële organisaties. Door sensorgegevens te gebruiken kan een operator de status van een bestaand object of systeem begrijpen, hierop reageren, de werking verbeteren en waarde toevoegen.
Door Virtual en Augmented Reality technologieën is het mogelijk om op een heel nieuwe manier met deze modellen te werken. Niet langer gebonden aan 2D computer schermen, worden operators omgeven door data, reporting en een visuele weergave van de omgeving. Dit kan een overlapping van of een geheel virtuele wereld zijn. Data komt tot leven.
Digitale twins van machines worden ingezet voor het repareren van machines en om servicebeurten in te plannen. Maar ook om uitval te voorspellen, om de operationele efficiency te verbeteren, voor het plannen van fabricageprocessen, om hele fabrieken effectief en efficiënt te laten draaien en om de ontwikkeling van nieuwe producten te verbeteren.

interessant? hou het niet voor jezelf en deel het verhaal.

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

jouw email. krijgt de nieuwsbrief.