we think out of the bowl.

al eens nagedacht over een interactieve presentatie?

Versterk je videoconferenties, presentaties en webinars met een interactieve presentatie rondom jouw merk, product, project of proces en geef je publiek een onvergetelijke ervaring.

lees verder.

steeds meer presentaties geven we virtueel en op afstand; een videoconferentie of webinar bijvoorbeeld. een interactieve presentatie, waarbij je digitale werelden en animaties in jouw verhaal integreert, maakt je training, pitch of sales meeting onvergetelijk.

In plaats van een simpele presentatie waarbij je al pratend je slides af gaat, geeft een interactieve presentatie de kijker een diepere beleving. Vertel bijvoorbeeld over een machine terwijl die in de achtergrond staat te draaien. Na de introductie, begeleid je de klant de virtuele machine door en laat de innovatieve concepten direct zien. Oh ja! En natuurlijk dragen de producten die uit de machine komen rollen het logo van de potentiële klant.

merkbeleving.

Of leidt potentiële kopers rond in een huis terwijl op verschillende plekken de slides met achtergrondinformatie geïntegreerd zijn. Misschien zien ze op de garagedeur wel een gepersonaliseerde projectie van hun reistijd naar het werk.

En kwartaalcijfers presenteren? Dat kan perfect vanaf de virtuele en interactieve fabrieksvloer! Met slides en grafieken naadloos in de omgeving verwerkt. Voeg er een serie merkuitingen aan toe en de kijker

personeel trainen in een vr omgeving
aanhalingsteken

een interactieve presentatie, waarbij je digitale werelden en animaties in jouw verhaal integreert, maakt je training, pitch of sales meeting onvergetelijk.

Goldviz.

beleeft je merk tijdens jouw verhaal.

360 graden animaties

Goldviz bouwt de virtuele werelden en helpt het verhaal helder, vlot en doelgericht te vertellen. Ook technisch assisteren we natuurlijk. De interactieve presentatie geef je simpel in de volgende Zoom, Skype of Teams call. En de virtuele wereld waarin je presentatie zich afspeelt, blijven we hergebruiken. De slides updaten we makkelijk met een nieuwe presentatie. Zo blijft één investering zich constant terugbetalen.

favicon goldviz

en? heb je een presentatie in gedachten die wel wat virtuele of interactieve elementen kan gebruiken?

Neem contact op! Goldviz denkt graag mee.

interessant? hou het niet voor jezelf en deel het verhaal.

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

jouw email. krijgt de nieuwsbrief.